Linas Raw Food kladdkaka

Linas Kladdkaka Raw Food

Betyg: 51

Linas Kladdkaka Raw Food

Ingredienser

  • 210 gram sötmandel
  • 1 nypa salt
  • 10 urkärnade färska dadlar
  • 1 tsk äkta vaniljpulver
  • 1 dl kakao
  • 4 msk vatten (till att börja med)
  • Ett par droppar rapsolja

Gör så här

  1. Lägg mandel och salt i matberedaren och mixa till fint mandelkross.
  2. Tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa väl. Känn efter med en slickepott om konsistensen är lagom. Ofta behövs lite extra vatten tillsättas.
  3. För ner smeten i en liten springform eller bre ut direkt på bakplåtspapper och låt stå i kylskåp minst 2h innan servering alternativt 20 minuter i frys.
  4. Servera gärna med frukt, bär och en raw food-grädde gjord på cashewnötter.
http://www.systerkarin.se/blog/raw_food_kladdkaka/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.