Valnötsbröd LCHF

Valnötsbröd LCHF

Betyg: 51

Förberedelse tid: 10 minutes

Tillagningstid: 1 hour, 20 minutes

Total tid: 1 hour, 30 minutes

Valnötsbröd LCHF

Ingredienser

  • 2 teskedar bakpulver
  • 4 dl linfrö (ca 200 g)
  • 2 matskedar Fiber Husk
  • 1½ tesked salt
  • 1 matsked brödkryddor
  • 4 dl valnötter (ca 150 g)
  • 250 g kesella 10%
  • 6 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa alla torra ingredienserna utan valnötterna i mixer tills det blir som mjöl.
  3. Blanda därefter i valnötterna, kesella och ägg och rör till en jämn smet.
  4. Klä en form med bakplåtspapper och lägg ut degen (forma som en limpa). Alternativt använd brödform
  5. Grädda i 80 minuter i nedre delen av ugnen.
http://www.systerkarin.se/blog/valnotsbrod/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.